Kova-Line Kft
Menü:
REHM Megapuls Focus 400 - Kova-Line Kft
REHM Megapuls Focus 400 hegesztőberendezés (2db)

- innovatív MIG/MAG impulzus ívhegesztés
- konvencionális MIG-MAG hegesztés
- MIG-forrasztás
- bevontelektródás kézi ívhegesztéshez
- érintéses gyújtású AWI hegesztés
- széníves gyökfaragás
 
REHM Megapuls Focus 400 hegesztőberendezés segítségével minden általánosan használt anyagot, a klasszikus szerkezeti acéltól a CrNi acélokon és az alumíniumon keresztül, a horganyzott lemezekig képesek vagyunk hegeszteni, eddig soha nem látott minőségben.
 
REHM Barracuda RTC 150 Plazmavágó - Kova-Line KftREHM Barracuda RTC 150 Plazmavágó berendezés (1 db)

Tranzisztorvezérlésű, fokozatmentesen szabályőzható plazmavágó berendezés
-Kompakt kialakítás és nagy teljesítmény, kiváló gazdaságosság és elsõ osztályú vágási minőség, ezek az új REHM plazmavágó berendezések különleges ismertetőjegyei.

A Plazmavágó segítségével képesek vagyunk nemesacélt, alumíniumot, szénacélt, színesfémeket és más elektromosan vezetõ anyagokat, továbbá lakkozott felület esetén is gond nélkül lehet vágni a finomlemezektől a vastag anyagokig egyaránt.

Vágási vastagság acél megmunkálása esetén - minőségi vágás 40 mm-ig, daraboló vágás 50-60 mm-ig.


 


REHM Invertig. Pro 280 - Kova-Line KftREHM Invertig. Pro 280 DC és AC/DC digital (1 db)
 
- inverteres hegesztőgép TIG és bevontelektródás kézi ívhegesztéshez egyenárammal és váltóárammal. 
Egészség, Munkahely, Környezet
 
Kempler Master Filter XL - Kova-Line KftCégünk 3 db -A St. Augustin-i Szakszervezeti Intézet (BGIA) által bevizsgált és W3 tanúsítvánnyal ellátott KEMPER MASTER FILTER XL elszívó berendezésel óvja dolgozói egészségét és védi a munkahelyi és a külső környezetet egyaránt.

"A tiszta és biztonságos munkahely része a mai kor életminőségének. Ez megnöveli a dolgozók elégedettségét, csökkenti a kieső időket és hozzájárul a termelékenység növeléséhez és a jobb munkahelyi eredmények eléréséhez. A hegesztésnél több különféle gáz, füst és por szabadul fel, amelyek a levegővel együtt a tüdőbe jutnak és így veszélyeztetik a dolgozók egészségét. Minden hegesztési munkánál megfelelő védelmi intézkedéseket kell hozni annak érdekében, hogy biztosítva legyen a tiszta levegő. A keletkező káros anyagok összetétele függ mind a hegesztési eljárástól, mind az alapanyagtól és a hegesztő anyagtól. A következetes munkahelyi légzésvédelem vezető vállalataként a KEMPER az elszívó berendezések széles választékát kínálja minden üzemi körülményhez."