Kova-Line Kft
Menü:

Építés

Épületgépészeti kivitelezés:

Épületgépész csoportunk a megfelelő szaktudáson felül rendelkezik a modern épületgépészeti munkákhoz szükséges kézi és gépi szerszámokkal ( réz és műanyag cső, szénacél és mapress szereléséhez szükséges gépekkel, menetvágókkal, különböző présszerszámokkal, műanyag sütőgépekkel valamint egyéb szükséges szerszámokkal.) mellyel minden kivitelezést garantáltan I. o minőségben végzünk el.
Ezen személyi és technikai háttérrel vállaljuk lakó és nem lakó épületek teljes körű épületgépészeti munkáit a hagyományos gépészeti megoldásokon túl az alternatív megoldásokig.


Építőipari-szakipari kivitelezés:

A szakképzett kőművesekből, szakmunkásokból, gépkezelőkből és segédmunkásokból valamint építésvezetőből álló csoportunk a szaktudásuk mellett rendelkeznek különböző kapacitású betonkeverőkkel, lap-vibrátorokkal, talaj döngölővel, tégla vágókkal, 2db (rakodó és árokásó) földmunkagéppel valamint állványzattal és a hidegburkoláshoz szükséges szerszámokkal.
A felsorolt személyi és technikai háttérrel vállaljuk lakó és nem lakó épületek, parkok, terek, úthálózatok, térburkolatok teljes körű szakipari munkáinak, valamint egyéb befejező munkáinak a kivitelezését.

Ezen kívül rendelkezünk megbízható alvállalkozó partnerekkel, akikkel tudunk vállalkozni erősáramú villanyszerelés, festő-mázoló, épületasztalos, ács tetőfedő valamint hideg-meleg burkolói és gipszkarton szerelői munkákra is.

Dolgozóinkat a telephelyünkről Ford Transit típusú kisbuszokkal szállítjuk a munkavégzés helyszínére és vissza.